Taking Jesus To The World!

Gebed voor redding

Oh zondaar kom tot Jezus! Zondaar, kom tot Jezus! Jij die drugs en alcohol gebruikt en tabak in welke vorm dan ook : jij kan hiervan bevrijd worden door de macht en kracht van Jezus. Hef uw hand omhoog en bid dit gebed met uw hart, en God luistert naar jou. Je wordt gered waar je ook bent. Vele mensen zijn gered op dezelfde manier.

Bid nu het zondaar gebed:

Zeg, Oh God, spaar mij ziel. Ik heb spijt dat ik tegen U gezondigd hebt, maar U hebt mijn zonden vergeven. Ik zal U dienen voor de rest van mijn leven. Neem al mijn zondige gewoonte weg. Maak me vrij! Jezus stierf op Calvary ook voor mij en Mijn zonden zijn vergeven door zijn bloed. Kom in mijn hart, Jezus! Kom binnen Jezus. Kom in mijn hart.

Als U dit geloofd in uw hart, Jezus is in je hart. Jij hoort bij Jezus. Begin je Bijbel te lezen, elke dag. Bid elke dag tot Jezus en hij luislert naar je. De Bijbel helpt je hierbij. Als U een speciaal gebed wil bidden en je hebt hulp nodig neem dan contact met mij op en ik help jou hiermee. Volg Jezus en hij houdt je hand vast en zijn onveranderlijke liefde zal je naar de hemel brengen.

God zegent jou.


Gebed voor genezing

Wacht je op een wonder om genezen te worden? Je kan een wonder meemaken. Je kan vandaag genezen worden. Vele mensen zijn genezen omdat ze hun hand tegen het scherm zetten. U kunt bevrijd worden door dit contact. Ik ben niet de genezer, Jezus is de genezer. Hij zei een gelovige zal zijn hand op jou leggen en hij kan je beter maken. Ik ben God’s gelovige, en hij heeft mij speciale gave gegeven om mensen beter.

Ga met Reverend Angley akkoord en hij bidt dit gebed voor jou: Heere Jezus, ik breng de zieken tot U: de kankerpatienten, de hartpatienten, de mensen die suikerziekte hebben, de vele andere zieken die er zijn. Genezing in de heilige, almachtige naam van Jezus! Heel, met het bloed van Jezus! En we weten dat Jezus bloed bevrijd ons. Heel! Heel, bid ik! Amen en amen.

De kracht van Jezus is in je lichaam gegaan; let elke dag op de verbeteringen en je wordt weer beter.

De Heere zegent U!


Lees online

Evangelische Traktaten door Ernest Angley

  • Zaligheid is slechts het begin...Je moet groeien in de Heer PDF
  • Bent U Opnieuw Geboren? PDF
  • U Kunt Genezen Worden PDF
  • Zeven Stappen Om Vrees Te Veroveren PDF
  • De Heilige Geest Zonder Mate Is Beschikbaar Voor U PDF

Listen to Radio